lauantai 12. helmikuuta 2011

The Elder mans badfingers.

Olimpa reenaamassa taas torstaina ja hyvin lähti heti käyntiin. Lämmittelyn jäläkeen alako oikeaan nimettömään tuntuilemaan jotain, joka ei ole tavallista. No pitäs tieten jättää kiipemättä. Taas! Ja eiku sitten vaan sitä helevetin kevyttä kiipeilyä ,mitä olen suurinpiirtein harrastanu nyt yht 3kk. (marras-joulukuussa suunitelman mukaan, tammikuu-helmikuu vamman takia kova kiipeily kielletty.)
Kyllä ottana pattiin. Oli liian kova paikka. Päätin, että sormeen ei koske tarpeeksi, jotta reenit pitäs perua. Kiipeilin siinä sitte perusvoimareittejä ja kolmen varvaisesti kiivetyn jäläkeen pistin totaalin krimppikiellon oikeeseen käteen. Sitte viel ote helpotuksia.

Se on vaan pirunvaikeeta olla koko ajan ns.luovutuskannalla. Tässäkin tapauksessa edellisestä ns kovasta reenistä oli kuitenkin melekeen viikko ja mahdolliset mikrorepeämät/rasitukset pitäs olla ok..prkl.

Kun kaiken tämän keskellä tuntee ,että kunto ei kohene, vaan päinvastoin, ukko jäätyy ja olo surkenee, niin no?? Entiä ite. Alakaa epäilyttään, että pää ei ole kunnossa. On nimittäin tärkeätä huomata ja tuntea, että voimat kasvaa ja kiipeily paranee. Se tunne/uskokin asiasta auttaa aivan helevetisti. Vaikka faktamittauksissa ei eroa aikaisempaa olisikaan. Ja vähän epäilyttää että on sitä kehitystä tullut, mutta ebn huomaa sitä, huomioni menee vaan vamoihin ja niiden rajoituksiin ja pelkoon kunnon laskusta.
No kuis pirussa tommosta pääpuolta sitte reenais. Kun on vasen käsi puolivalamis, oikea varottava, ja takana kuntoilukiipeilyä erittäin kevyesti 3kk. On kai revittävä se ilo siitä, että ei ole totaalikiipeilykiellossa. Sekin on koettu ja nähty. Toinen viritys on että käyn vähän aikaa taas isommilla saleilla jossa on paljo uusia reittejä isoilla kahvoilla.
Eräs asia loksahtelee kuiten kivasti. Näyttäs siltä ,että pääsen Rolloon kisaan, ja B-VINAALEIHIN. Niihin maankuuluihin. Toivotaan parasta! Olisi superhienoa.
Ja Sunnuntain oltas menosa kolisteleen jäärautoja kiviin sekä vähä jäähänkin. Tosin nyt poika sairastu ja itellä paleltaa ja tuntuu heikolta lihaksissa. I can feel your fever! Lähettäkää kirjepommina positiiviisuutta!

Ei kommentteja: