torstai 21. huhtikuuta 2011

Pre-pääsiäistunnelmia ennen boten till Å

Ollaan lähösä huomena sudenaikaan Ahvenanmaan laivaan. Reissuha tulee varnasti olemaan hieno. Kavereita lähtee mukaan ja väkeä on varmasti sielä muutenkin pyhistä johtuen. Minullakin oli iha mahtitunnelmat sillon ku tää päätettiin. Vaan nykymaailma on ihmeellinen ja kummallinen. Olen tässä pohtinut että sosiaalinen ja muukin media tekee mulle hallaa.
Näen nimittäin niin paljon eri kiipeilijöitä kehittymässä hurjaa vauhtia! Näen oikeasti kiipeilyn eri juttuja seuratessa, kuinka paljon minua parempia kiipeilijöitä on. Tuntuu että nykynuoriso kiipee jo sohvalta lähtiessään 7A:n Kyse ei ole ehkä niin paljon siitä, että muut ovat parempia, vaan siitä, että miun pittää vaan koko ajan himmailla ja varoa. En kehity harppauksilla jos ylipäätään kehityn. Käet ei vaan meinaa kestää millään tätä touhua. Aina pittää hakemalla hakia sitä positiivista. Olen siihen niin väsynyt!!! Haluasin niin kovasti repiä ja yrittää täysiä jotain itselleni tärkeää reittiä. Vaan sepä on miulta ollu pois kuvioista jo 3kk!
Lisäksi muistelisin että ennen medioiden seurantaa en tuskastunut tällaisesta aiheesta koska ko tietoa ei edes ollut. Vertailupohjaa toi ainoastaan omat kaverit ja ihan se saavuttamaton maailmankärki. Ei siis osannut tajuta kuinka paljon ja kovaa ja hienoja reittejä muualla kiivetään.

Nyt sitte harmittaa ku on vaan tällaset mielessä, kun ois hienoa reissua ja rentoilua tiedossa! Toki vaikuttaa se, että sormet on ollu taas ärtyneet ja pitäs pystyä hillittee vielä itteensä Ahvenanmaalla ja kiipeillä keskitasonreittejä. Sitten vois jo parin viikon perästä kokeilla repimistä. Ja kun osaisi niin voisi nauttia täysin siitä, että ylipäätään pystyy kiipeen reissussa.Mutta kuinka paljon mies voi kantaa?   .EN ehkä jaksa ja annan mennä .
Sit tulee vielä se että alkaa pahimmissa syövereissä miettiin miksi toisilla tuntuu kestävän minkälaista rääkkäystä vaan!
Yritän nyt oksentaa jättää tämän kaiken pahan energian tänne blogiin. PERKELEE! HELEVETTI että mulla haluttas jo kiivetä rajoillani ja uusia kovia reittejä ja varsinkin projekteja!!! Tyhmä olin ku aattelin että talven jaksaa yksitoikkosta reeniä ilman maksimi yrkkiä kun sitte keväällä pääsee yrkkään ns oikeeta kiipeilyä! Perkele!!
Huomena lähtö ja teen kyllä kaiken minkä mies, isä, ihminen, kiipeilijä vain voi, että en pilaa muiden reissua mutristelemalla, ja että nauttisin elämästä kaikkineensa!!! Auttakaa minua jos olette ilman aihetta iltarukouksen aikaan. Täältä tähän. -Diisselimämmikermalla täytetty purkutuomio rakennus.

Ei kommentteja: